Spisetider
Kl. 07.00-08.00 morgenmad
Kl. 12.00-12.30 frokost
Kl. 15.00-16.00 eftermiddagskaffe
Kl. 18.00-19.00 aftensmad
Måltider serveres i spisestuen.
Du kan desuden forsyne dig med vand, kaffe og te i løbet af dagen.
På Skagen Gigt- og Rygcenter følger vi Sundheds- og Fødevarestyrelsens officielle kostråd, blandt andet:
- spis flere grøntsager og frugter
- spis mindre kød - vælg bælgfrugter og fisk
- spis mad med fuldkorn.
Ved behov er der mulighed for individuel kostrådgivning hos en sygeplejerske på centeret. Det kan fx omhandle vaneændring, vægttab, fødevareallergi eller andet du finder relevant.
Sunde madvaner
Centeret serverer normalkost, og følger anbefalingerne for almindelig sund mad.
Normalkost er fedtfattig og derfor også et tilbud, hvis man har diabetes eller har for meget kolesterol/fedt i blodet. Maden leveres fra sygehuskøkkenet i Hjørring, og derudover anretter servicepersonalet tilbehør og salater efter egne opskrifter. Vi bestræber os på at tilpasse mængderne, så vi undgår madspild, men behovet svinger fra uge til uge, så giv venligst besked, hvis der er noget, vi skal ændre mht. mængder osv.
Du er velkommen til at tage frugt eller knækbrød som mellemmåltid. Du må også gerne opbevare egne madvarer i køleskabet i the-køkkenet, husk blot at skrive dit navn på.
Der er mulighed for individuel kostrådgivning ved sygeplejerskerne, hvis der er behov for dette.
Spisetider
Morgenmad kl. 07.00 – 08.00
Frokost kl. 12.00 – 13.00
Eftermiddagskaffe kl. 15.00
Aftensmad kl. 18.00 – 18.30